torstai 30. marraskuuta 2017

Tämä itsemurhainen yhteiskunta


Viime yönä ainakin osa maatamme seurasi henkeään haukkoen uskomatonta tekopyhyyden, hurskastelun ja naiiviuden näytelmää Helsingin julistautuessa laittomasti maahan tulevien pääkaupungiksi. Hetken elimme yhteiskunnassa, jossa ei ole leikkausjonoja, ruuhkia perusterveydenhoitoon tai päättymätöntä SOTE-kiistelyä.

Tieto Helsingin anteliaasta päätöksestä tarjota laittomasti maassa oleskeleville terveydenhoitoa tuskin
kantautuu sen hitaammin maailmalle kuin TARINA PÄÄMINISTERISTÄ, joka lahjoittaa asuntonsa tulijoille. Nyt
tiedonvälitystä varten kasataan jopa monikielistä mainoskampanjaa. Koko maa saa vielä kirota helsinkiläisten
sinisilmäisyyttä.

Jo aiemmin heillä on kuitenkin ollut jo oikeus kiireellisiin terveyspalveluihin kuten ensiapuun sekä raskaana olevien ja lasten terveyspalveluihin. Olennainen osa strategiaa on markkinoinnin hoitaminen mahdollisemman monella kielellä, jotta sanoma on muutamassa päivässä kiirisi tietoverkkoja pitkin maailman ääriin asti. Pääministerin talojupakasta ei ole tahdottu oppia mitään.

Tätä maailman terveydenhoitoa ajanut vihervasemmisto ja globaali hörhöhumanistiporukka on viitannut kintaalla kaikille varoituksille hetkellä, jolloin jo soten vuoksi kansalaisten omakin terveydenhoito on vaaravyöhykkeellä. Vihervasemmistolainen kupla joko valehtelee tai kaikki opetus korkeakouluissa on vieraannuttanut ihmisen raadollisesta perusluonteesta ja käynnissä oevasta resurssitaistelusta. Kun esimerkiksi Paavo Arhinmäki jeesustelee, ”kuvitteleeko joku, että Helsinkiin tulisi ihmisiä odottamaan karkoitusta kylmällä, paljaalla lattialla saadakseen lääkkeitä” hän elää jossain rinnakkaistodellisuudessa, joissa laittomasti maassa maleksivia yhteistoimintahenkilöiden toimesta ei piiloteltaisi tai lain porsaanreiät mahdollistaisi loputtoman valituskäytännön ja oleskelun maassa. Kuka poloinen luulee tulijoiden joutuvan mihinkään betonilattialle aikana, jolloin ohituskaistat kautta yhteiskunnan väreilevät positiivisen syrjinnän tahtiin? VOK-bisnes kaappaa tarvittaessa vaikka kyläkuntien ainoat hotellit. Se on jo nähty.

Kun vihreä lääkäri höpötti, ”ettei tässä olla tarjoamassa paperittomille ohitusleikkauksia tai tekonivelleikkauksia”, kuulijan kyllä pitäisi tietää, ettei yhtäkään mainituista leikkauksista edes tehdä, jos perusterveydenhoidon tai eksoottisten tautien lääkitsemiseen kulutetut verovarat ovat ehdyttäneet resurssit.

Ja kyllä, vaikka ainoastaan promille tulijoista lähtömaissaan olettaisi hakevansa lääkkeet ja asunnon kadottamalla henkilöllisyytensä, kyseessä on melkoinen määrä ihmisiä, jotka on nyt kiistämättä kutsuttu matkalle kohti Suomea.

Euvostoliiton laajuisesti mantereelle katoaa jatkuvasti rikollisesti maassa liikkuvia, joille punaviherväki on nyt pystyttänyt ohituskaistan. Tautien hoitaminen on kaunis ajatus, mutta verovarojen ensi sijainen tarkoitus on taata ripeä hoito maan omille kansalaisille. Tästä päivästä lähtien on väistämätöntä verrata kuinka ja miten nopeasti kantasuomalainen pääsee hammashoitoon tai yleislääkärille verrattuna tuntemattomaan muukalaiseen, joka ei ole elämässäään tehnyt päivääkään tämän yhteiskunnan eteen ja tilaisuuden tullen lähettää verovaroimme kustannettua varallisuutta ”kehitysapuna” ulkomaille.

En hetkeäkään usko, ettei todellisessa tarpeessa ollut muukalainen tähänkään asti meillä hoitoa olisi saanut. Pahemmin huolissamme saamme olla nyt köyhistä ja heikoista suomalaisista, heistä, joilta on viety koneiden kautta henkilökohtainen kontakti terveydenhoitohenkilöstöön ja joiden ohitse ollaan avoimesti oltu rakentamassa ohituskaistoja asuntoihin. Kuin pisteenä kansallisen itsemurhan tiellä eliitti taputti eilen suurimman kirjallisen palkintomme saajaksi kynäilijän, jonka tärkeimpänä sanomana oli, ettei meidän kulttuurissamme ole mitään omaa. Tämä on sitä samaa liturgiaa, jonka mukaan kansallisomaisuutemme rippeet kuuluvat kaikille, mutta ennen kaikkea sitä olisi jaettava muille kuin suomalaisille itselleen.

Eliittimme ei voi olla niin tyhmä, ettei se tietäisi iskeneensä syvän viillon kansalliseen sieluun. En väitä, etteikö ahneus ja tuhovimma olisi iskenyt ihmisiin. Palkittu vain on intoutunut ruoskimaan väärää kohdetta. Viiden miljoonan kansalaisen valtio on ylellisyyttä ja suunnattomien uhrausten tuotosta. Sen vähätteleminen - in facto – joka käänteessä on aikamme ylimielistä maailmankansalaisuuden tavoittelua. Tulisi muistaa, että maailmankansalaisina suomalaiset muutamaa poikkeusta lukuunottamatta hukkuvat nimettömään massaan.

Eilinen oli kansallemme erittäin murheellinen päivä. Uskomattominta tässä näytelmässä on, että tuo sama ylimielinen ja suomalaisvihamielinen joukkio muutaman päivän kuluttua keekoilee prenikat kilisten itsenäisyys[muisto]päivän kemuissaan. Tuota näytöstä katsovista yhä useampi saattaa jo pohtia, mitä varten he ylipäänsä enää ahkeroivat keräten verovaroja.


1 kommentti:

  1. Uskomatonta, miten suurta vahinkoa muutama yksittäinen naiivi tai typerä tyyppi väärässä paikassa voi saada aikaan. Kuten nyt Veronika Honkasalo, Wallgren, Sipilä, Orpo, Risikko, Merkel...

    VastaaPoista