torstai 23. maaliskuuta 2017

Tappavien autojen epidemia


Euroopan kadut ovat muuttumassa kauhunkentiksi. Päättäjiemme viime aikojen strategian mukaan kenties pitäisi harkita autoilun kieltämistä. Tuskin on saatu lukea Lontoon parlamenttitalon läheisyydessä tapahtuneesta terrori-iskusta ennen kuin tietoa tihkuu Belgiasta: ”kovaa ajanut ajoneuvo yritti ajaa väkijoukkoon Antwerpenissa Belgiassa”. Otsikossa juttu sentään paljastaa, että joku mieshän siellä yritti taas survoa lähimmäisiään autolla. Muistissa ovat yhä hyvin viime vuonna Nizzassa ja Berliinissä tapahtuneet yliajot. Terroristit ovat keksineet käyttöönsä pirullisen tappovälineen.

Vihollista on toivotonta koettaa metsästää sen lisääntyessä omilla takapihoillamme. Autojakin on joka paikassa, eivätkä mitkään voimavarat riitä koko mantereen autokannan liikkeiden valvomiseen uusien iskujen estämiseksi. Kalliit armeijat huippumoderneine aseineen ovat varojen tuhlausta, koska rajoja ei tahdota sulkea kutsumattomilta vierailta. Tykit ja panssarit ovat toki komeita paraateissa. Päättäjämme reagoivat kyllä Lontoon tapahtumiin tiedottamalla eduskunnan poliisivartioinnista aikana, jolloin tehovartiointi suljettuine portteineen olisi pitänyt olla jo vuosia rajoilla. Kansan keskuudessaan yhä raskaammin kokema epäluottamus päättäjiin saattaa jopa toisinaan saada jotkut toivomaan jonkinlaista puhdistusta tuolla Brysselin haarakonttorissa. Helsinki-Vantaalla kuulemma poliiseilla sentään on konepistoolit, mutta häveliäästi repuissa. Toivottavasti repunnarut eivät sotkeudu tositilanteen tullessa päälle.

Sosiaalinen media paljastaa armottomasti, kuinka
tietty osa väestöstä on johdateltavissa.
Olemme saaneet viikkotolkulla seurata pääkaupungissamme arvotonta farssia laittomien maahanmuuttajien ja käännytettyjen mielenosoitusta, jota erinäiset yhteistoimintahenkilöt ja hyödylliset idiootit tukevat. Tuon muukalaisväen vaatiessa ylläpitoa ja taskurahaa leviää tietoja, kuinka omien vanhustemme turvaverkko repeilee. Nyt nämä oman nuoruutensa maansa puolustamiseen ja sen jälleenrakentamiseen uhranneet ihmiset saavat vielä kilpailla almuista maastaan paenneiden, asekuntoisten muukalaismiesten kanssa. Kun näytelmälle on jossain vaiheessa tultava loppu, voimme vain arvailla tilanteen partalapsosten keskuudessa herättämän raivon määrää. Taisipa viime marraskuussa Suomessakin olla muuan epämääräinen tapaus, jossa mielenosoituksen yhteydessä maahanmuuttaja oli ajaa väkijoukkoon?

Nykyään on muotia puhua niin kutsutuista ”juurisyistä”. Maahanmuuton seurauksiin liittyen siihen ei järin mielellään kuitenkaan mennä. Kuluneiden vuosikymmenien aikana väki teillämme on alkanut yhä kiihtyvämmin muuttua. Multikultturistisen ideologian mukaan on nähty vain eksoottisena tavoittaa mitä erikoisempia ilmestyksiä ratin takaa. Monta kertaa paikallisbussinkin matkustajista vähemmistön voisi suoralta käsin tunnistaa suomalaisiksi. Äskettäin sosiaalisessa mediassa levisi suitsutus helsinkiläisestä raitiovaunulinjasta, jolla ei suomenkielen sanaa juuri tavoita. Etnofestarimaisen ihastelun sijaan tulisi olla huolissaan tulokkaiden integroitumisesta vastaanottavaan yhteiskuntaan. Kielimuurin taakse voi kätkeytyä sukupolviksi ja vaatia pelkällä olemassaolollaan isäntäväkeä mukautumaan.

Euroopassa on vielä niitäkin, jotka uskaltavat puhua suoraan manterettamme kohdanneesta katastrofista.
Tulevaisuudessa kamppailun kiihtyessä äänenpainot tullevat entisestäänkin kovenemaan...

Viimeisimpien tietojen mukaan Britannian pääministeri Theresa May on ilmoittanut, että parlamenttitalon edustalle hyökännyt mies on kotoisin Britanniasta ja ollut jopa poliisin seurannassa. Mitä tuo nyt sitten on tarkoittavinaan muuta kuin, että maahantulijoiden lapsetkin ovat potentiaalisia uhkatekijöitä ja he vasta ovatkin, mikäli ristiriita vastaanottavan ja lähtömaan kulttuurien välillä on tarpeeksi suur? Nykyisten kansainvaellusten kohdalla tuo törmäyskurssi ei voisi olla nykyistä suurempi. Seurausten levähtäessä täydellä voimalla silmille on enää myöhäistä korjata mitään. On kuin syyttäisi palovakuutusyhtiötä siitä, ettei itse ole ottanut kaikista myyntiponnisteluista huolimatta vakuutusta poroksi palaneelle kodilleen. Tiukat ehdot maahantulolle ja kiertelemättömät palautussäännöt olisi pitänyt olla noudatettuina jo silloin kun eliitti vielä sai syötettyä meille palturia ”uudesta Euroopasta”. 

Vuosi on vasta aluillaan, mutta tuntemattomien autojen varjot ovat jo kohoamassa Euroopan katujen ja maanteiden ylle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti