keskiviikko 10. elokuuta 2016

Saksalaisten pako Merkelin valtakunnasta on alkanut


Eurooppaa ravistelevat ennennäkemättömät terroriteot. Brysselin eliitti haalii liittovaltioonsa yhä uusia jäseniä. Euron jääräpäinen tukeminen ja Välimeren maiden rahoittaminen yhdessä raketin lailla kohoavien maahanmuuttajien elatuskulujen kanssa alkaa todella rasittaa Euroopan maiden taloutta. Kun valtiovalta näyttää hylänneen saksalaiset ja sallii vierasta uskontoa tunnustavien muukalaislaumojen vyöryä rajojen ylitse, elämä Saksassa on alkanut käydä sietämättömäksi.

Elämä Euroopassa alkaa käydä kantaväestölle yhä ahtaammaksi samalla kun epäkohtien arvostelu pyritään
entistä tarmokkaammin tukahduttamaan. Tuleeko venäjästä eurooppalaisten pakolaisaallon kohdemaa väestön-
vaihdon kiihtyen edetessä?

Jo alkukesästä alkoi välittyä tietoa, että yhä useammat saksalaiset ovat alkaneet hakeutua Unkariin, joka on toistaiseksi tehokkaasti rajoittanut ihmisvyöryä Euroopan ulkopuolelta. Vanhan Itävalta-Unkarin alueilta on ollut luonnollista etsiä vanhan keskieurooppalaisen kulttuurin turvapaikkaa. Nyt kuitenkin EU Saksan johdolla uhkaa katkaista euvostorahoituksen Unkarilta ja muilta rajansa sulkeneilta euvostovasalleilta elleivät nämä rajojaan avaa. Nähtäväksi jää, ajaako tämä lopullisesti kapinamaat pois Unionista.

Nyt saamme lukea, että Carola Griesbach on miehensä Andren kanssa ajanut 1400 mailia Moskovaan. Mukana ovat olleet kaksi tytärtä ja lapsenlapsia. Taustalla on maahanmuuttajien määrän räjähdysmäinen kasvu Saksassa. Etenkin naisten asema nuorten muslimimiesten edessä on ollut turvatonta. Tilanteesta Saksassa olen kirjoittanut muun muassa kommentoidessani nuoren saksalaistytön nettiin jakamaa videota [Hätähuuto Saksasta!]. Mikäli tietyn uskontokunnan edustajien arvosteleminen muuttuu Euvostoliitossa yhä vaarallisemmaksi, itsensä uhatuiksi kokeville jää ainoaksi vaihtoehdoksi turvaspaikan etsiminen Brysselin vallan ulkopuolelta.

Toistaiseksi venäläiset ovat pitäneet Saksaa turvallisena maana, ja saksalaisperhe on majoitettuna motellissa. Saavuttuaan Venäjälle he ovat olleet venäläisten hyväntahtoisuuden varassa. Saksalaispakolaiset ovat siksi epätoivoisia saadakseen jäädä, että väittävät jopa Saksan ja Venäjän vuoden 1918 rauhansopimusta pätemättömäksi, joten Venäjän valtiolla olisi velvollisuus heistä huolehtia.

Andre kertoo useiden venäläisten tarjonneen heille töitä, maanviljelijöistä rakennustyöntekijöihin. Hän mainitsee rakentaneensa itse talonsa Saksassa, joten ammattitaitoa olisi. Yksi mahdollisuus olisi työskennellä kääntäjänä tai saksanopettajana.

Saksassa tarvitaan todella paljon todistuksia, jotta voisi saada töitä, mutta Venäjällä voi vain aloittaa [työskennellä]. Tulen olemaan onnellinen saadessani tehdä töitä, kunhan Venäjän hallitus vain sen sallii.

Griesbachit kehuvat venäläisiä uskomattoman avuliaiksi. Saksalaiset ovat heidän mukaan omassa maassaan liian itsekkäitä. Heidän käsityksensä saksalaisesta demokratiasta on romahtanut. Putinin johtajuus verrattuna Merkelin korruptoituneeseen hallintoon saa myös tunnustusta. Länsimaiden sodat Lähi-Idässä saavat oman tuomionsa.

Carola toteaa kaikkien tietävän tilanteen Saksassa, josta tiedotusvälineet kertovat väkivaltaisuuksineen vain pienen osan. He eivät pidä Saksaa enää turvallisena paikkana kasvattaa lapsiaan.

Poliisi tuskin tutkii tapauksia, koska järjestelmä estää heitä sitä tekemästä tai he ovat niin kutsuttujen turvapaikanhakijoiden hyökkäysten kohteina”.

Griesbachit tahtovat tehdä selväksi, ettei heillä ole mitään todellisia turvapaikanhakijoita vastaan. Oikeassa hädässä olevia kuuluu auttaa. He vakuuttavat sukulaistensa Saksassa antavan tukensa, vaikkeivät pitäneetkään lähdöstä ilman ennakkoilmoitusta. Yhteydenpito Facebookin kautta on auttanut asiaa.

Me emme tule heitä enää näkemään elleivät he tule vieraisille. Meneminen minnekään EU:n alueelle ei tule meille kysymykseenkään.”

Monet saksalaiset eivät kuitenkaan ajattele asioista samoin kuin Griesbachit, vaan heitä on arvosteltu. Silti, kunhan kaaos Euvostoliitossa yhä syvenee ja eliitti koventaa otteitaan kritiikin tyrehdyttämiseksi saksalaispakolaisten kohtalo tulee olemaan ratkaiseva ennakkotapaus. Machete-veitsien, pommien ja yliajavien kuorma-autojen tieltä saattaa hyvinkin lähteä melkoinen vyöry, mikäli ahdistetuille eurooppalaisille vain avautuisi jonkinlainen väylä. Saksalaisperheen ratkaisua voidaan aivan hyvin toistaiseksi euvostounelmien vallassa syyttää idiotismiksi, mutta attentaattien jatkuessa, miljoonien muukalaisten jatkaessa vyöryään Euroopan sydänmaille yhä useammalle alkaa väistämättä tulla ahdas olo.

* * * 

Saksalaisperheestä kertovat myös muun muassa Express ja Breitbart.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti