lauantai 18. kesäkuuta 2016

Remain tahtoo perua kansanäänestyksen!


Vetoomus kansanäänestyksen perumiseksi


Tappion häämöttäessä Remain-puoli on päättänyt jatkaa kaiken ottamista irti Jo Coxin murhasta. Koska reaktio kansan keskuudessa ei ole ollut heidän odottamansa, on Independent-lehden mukaan polkaistu anomus ja nimien keräys ensi viikon kansanäänestyksen perumiseksi. Vaikka vetoomuksen läpimenon mahdollisuuksia kuvaillaan ensi kannanotoissa huonoiksi, koko näytelmä kertoo karua kieltään ”demokratian” tilasta Euroopassa.
Liittovaltiouskovaisten hävyttömyydellä ei ole mitään rajaa, mikäli noin todella on. Olisiko Cox itse tahtonut, että hänen nimissään kajotaan demokratiaa ja kansan äänivaltaa vastaan? Kansanäänestyksessä kuitenkin ihmisillä on mahdollisuus tuoda julki kannanottonsa Britannian tulevaisuudesta.

Seuraavat päivät ovat ratkaisevia koko Euvostoliitossa koetun sorron mittaamisessa. Torppaamalla äänestyksen Brysselin juoksupoikien ja -tyttöjen on silti turha luulla pelastavansa liittovaltion. Avoimen kapinan he kuitenkin saattavat sytyttää ja jouduttaa diktatuurinsa sortumista. Euroopassa käydään nyt kaikkia urheilukisoja paljon mielenkiintoisempaa ottelua eurooppalaisten kansojen tulevaisuudesta.
2 kommenttia:

 1. Uuden Euvostoliiton eteen tehdään kaikki mahdollinen, keinoja kaihtamatta. Ehkä, jos tämä yksi murha ei riitä, tehtaillaan tarpeen mukaan lisää, jotta uusi Suuri ja Mahtava tulisi pian todeksi.

  Minnehän ensimmäiset EU:n Gulagit perustetaan? Väärin-ajattelijoiden parantamiseksi. Tässä voisi olla ratkaisu Lapin työttömyyden lieventämiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä- ja ei-puoli vaikuttavat olevan niin perin lähellä toisiaan, että nämä jäljellä olevat päivät ovat sangen jännittäviä. Samaan aikaan oma Ylenantokanavammekin osallistuu täpöllä kampanjointiin kaivamalla esille sitä väkeä, joka jollain tavalla uskoo hyötyvänsä brittien euvostojäsenyydestä. Eilen laskettiin ääneen täällä asuvia brittejä, jotka tuskin todellakaan vastaavat saarten keskivertoasukkaita. Tuli vain jotenkin mieleen, että onhan täällä ollut ihmisiä töissä muualta jo ennen EU:a. Melkoista uhkailua väittää maailman loppuvan, jos Brexit voittaa.

   Olisikohan syytä lähettää vaalitarkkailijoita Euroopan ja Pohjois-Amerikan ulkopuolelta? Jos Bilderbergin likaisten temppujen osastokin sattuisi epäonnistumaan vaalimanipuloinnissa, on ääntenlasku tiukka paikka.

   Poista