torstai 14. huhtikuuta 2016

Ullatus hiekkalaatikolla


Maailmamme on nykyään kuin jonkin mömmöissä tekstiään suoltaneen käsikirjoittajan laatimaa elokuvaa. Viranomaistemme ideologisella sinisilmäisyydellä ei ole ollut mitään rajaa. Itse asiassa kyseessä täytyy olla edesvastuuton piittaamattomuus. Kerran toisensa jälkeen ovat politrukit ja maailmanhalaajat joutuneet tunnustamaan kriitikkojen varoitukset vähintään aiheellisiksi. Silti selvän epäpätevyytensä osoittaneet viranomaiset eivät ole näyttäneet merkkiäkään mistään vastuunkantamisesta tai henkilökohtaisten johtopäätösten tekemisestä.

Juuri äskettäin saimme lukea siitä, kuinka kappas vain terroristit ovat käyttäneet hyväkseen pakolaisreittejä. Nyttemmin sanomalehti Kaleva julkistaa, että 70 prosenttia tutkituista partalapsista on osoittautunut täysi-ikäisiksi. Todellisuudentajuiset kansalaiset ovat jo kuukausia päivitelleet esimerkiksi Ruotsista kantautuneita valokuvia, joissa selkeästi liki keski-ikäiset äijät urheilevat alle teini-ikäisten kanssa ja voittavat urheilukilpailuissa nuorten sarjoja. Sosiaaliviranomaisille on ollut myös sokea ideologinen pisteensä sijoittaessaan partapilttejä lasten asuntoloihin.

Suomessa tehdään oikeushammaslääketieteellisiä tutkimuksia turvapaikanhakijoille, joiden alaikäisyyttä viranomaiset syytä tai toisesta epäilevät”, selittää Kaleva ja jatkaa, ” Iänmääritys tehdään myös esimerkiksi silloin, jos turvapaikanhakijan iästä esitetään useita erilaisia väitteitä tai jos hänellä ei ole henkilöpapereita lainkaan.

Ensimmäinen toteamus herättää sikäli epäilyksiä, koska maahanmuuttoviranomaisillamme on ollut vahva tahtotila uskoa pelkkää ruusunpunaista hyvää tulijoista. Ideologista taustaa vasten ulkopuolinen tarkkailija ei valitettavasti tule oikein luottaneeksi viranomaisten toiminnan tarkkuuteen. Mitä tarvitseekaan tapahtua ennen kuin tarvittava epäselvyyskynnys ylittyy? Rasismikortti on ollut yhteiskunnassamme sangen voimallinen kiusallisten kysymysten vaimentaja. Väärennettyjä henkilöpapereita puolestaan on ollut liikkeellä. Onko Migrin väki hennonnut repiä partapiltin tekaistun identiteetin?

Alkuvuodesta Paavo Tajukangas välitti meille tiedon
Musab Idrisin juoksuvoitosta 13-vuotiaiden 600 metrin
matkalla. Kyseessä olivat kuulemma kunnanmestaruuskisat.
Olisikohan sitten ollut hirvittävää rasismia tarkistaa osanottajan
ikä, edes silmälasit päässä? Kuka kuvittelee, että tilanne
meillä Suomessa olisi paljon parempi?
Koska ainakin 70 prosenttia tutkituista on paljastunut täysi-ikäisiksi, ennakkoasetelma tutkimisen kannalta täytyisi muuttaa päälaelleen eli siis ”lapsosten” tutkimatta jättämiselle täytyisi olla erityisen painavat syyt. Kaikki olisi testattava... Jaa että maksaa? Onko VOK-sirkus mitenkään ilmaista?

Ideologit kuvittelevat tekevänsä suurenkin palveluksen sijoittamalla partapilttejä samoihin tilaisuuksiin pohjoismaalaisten lasten kanssa. Tulijoiden epäselvä tausta ei näytä haittaavan menoa. Mikä lasiseinä on ilmestynyt rajoittamaan loogista ajattelua? Muukalaisista useimmat ovat erittäin väkivaltaisilta alueilta. Toivoa sopii, että leväperäiset viranomaisemme terävöittäisivät toimintaansa. Paljastus iänmääritysten tuloksista vahvistaa käsitystä maahanmuutosta vastaavien tahojemme pätevyyden kyseenalaisuudesta. Niin kuin Kaleva edelleen toteaa, ”alaikäisyydellä on merkitystä muun muassa siihen, millaisia palveluita hänelle annetaan.” Käytännössä samalla päätetään, asutetaanko keski-ikäiset ukot lasten asuntoloihin.

Olisikohan aika tehdä täystuuletus virkapaikoilla? Valitettavasti tuskin olemme järin paljon Ruotsia paremmassa tilanteessa. 2 kommenttia:

 1. Eihän maahantulijoiden määrää voi vähentää; ajatelkaapa vain kuinka monet päättävissä asemissa olevat VOK:eilla kultaa vuolevat (joko suoraan tai epäsuorasti) henkilöt menettäisivät erinomaisen tulonlähteen! Heidän kuukausitulonsa saattaisivat vajota lähelle viiden tavallisen palkansaajan yhteenlaskettuja vuosituloja! Mikä skandaali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maahanmuutossa kohtaammekin kaikkien jäävien kokoelman isän ja/tai äidin. Asioista päättävät ovat myös enemmän tai vähemmän avoimesti käärimässä rahaa. Tänä "arvokeskustelujen" kulta-aikana olisi varsinainen lokakaivo tonkia niitä kytköksiä, joilla matu-bisnes lypsää voittojaan ja virkamiehet turvattuja palkkojaan.

   Ihmisten kaksinaismoraalinen hyväksikäyttö on tullut aikamme standardiksi, johon kirkkokin nykyään surutta osallistuu. Merkillepantavaa on, ettei arkkipiispamme ole älähtänytkään hallituksen uudesta orjatyömallista, jonka kenties hyvän tarkoituksen vesittää ahne ihmisluonto. Kukapa enää palkkaisi ihmisen, jos ilmaista työvoimaa löytyy? Miten köyhä edes hoidattaisi sairastuttuaan itseään tai hankkiutuisi varattomana työpaikalle? Sen sijaan pakoloisen edes aivastaessa Mäkinen kyllä kiiruhtaa kysymään, ovatko sukat hyvin jalassa.

   Poista