torstai 31. maaliskuuta 2016

TUNNUSTUS: Terrori väline liittovaltion rakentamisessa!


Moni meistä on jo vuosia päivitellyt Brysselin keskushallinnon sangen päättömiä toimia suhteessa vasallivaltioihinsa. Kriisi on seurannut toistaan. Perustavaa laatua olevia sopimuksia on venytetty katkeamispisteeseen, eikä niillä ole hätätilanteessa ollut mitään merkitystä. Poliittisen valuutan avulla jäsenmaat on sidottu mitä monimutkaisemiin velka- ja takausjärjestelmiin. Muistaako kukaan, milloin Euvostoliittomme olisi elänyt päivän ilman jotain kriisiä? Kriitikot ovat oivaltaneet tämän humpan tahdin, mutta vähitellen totuuden hiveniä alkaa pusertua esille. Nyt Gianni Pittella, Euroopan parlamentin sosialistiryhmän johtaja on lausunut totuuden Euroopan terroritilanteesta: he ”tienaavat” tällä!

Nyt politrukit ovat jo niin ylimielisiä, etteivät häpeile tilanteen
tarkoitusperiä. Toivottavasti britit seuraavat tilannetta tarkoin ja
vetävät tarvittavat johtopäätökset.
Luonnollisesti moinen avomielisyys on nostattanut vihamielisiä reaktioita. Eihän suurta suunnitelmaa toki sovi tuoda noin julki; syy- ja seuraussuhteet ovat vaarassa valua pois foliohattujen ja salaliittohörhöjen ”leikkikehästä” yleiseen tietoisuuteen. Fanaattisimmat euvostopolitrukit puhkuvat kuitenkin nyt omaa tärkeyden täyteyttään vakaasti uskoen jakavansa pelastussanomaa tyhmälle rahvaalle. Meillä ylimielisyyttä ovat edustaneet viime aikoina selvimmin tietyt Stubbin lausunnot. Rinnalla säestää sanomaa häntäänsä heiluttava valtamedia.

Liittovaltion rakentaminen on koko Euroopan kattava vallankumous, joka toteutetaan vähitellen näivettämällä kansallisvaltiot toimintakyvyttömiksi. Voimme todeta kehityksen edenneen erittäin pitkälle. Likaisen työn saattavat tehdä keskiaikaansa elävät uskonnolliset fanaatikot, mutta samalla Pittellan kaltaiset MEPit saattavat vaatia ”Euroopalle” omaa CIA:n kaltaista laitosta kamppailemaan äärimmäisyysaineksia vastaan. Täytyy huomata, että vastaisuudessa ”äärimmäisyydeksi” voitaneen tulkita kaikki euvostovastainen liikehdintä Brysselin keskushallinnon muuttuessa yhä totalitaarisemmaksi ja epäsuositummaksi. Jokainen itsenäistymisprosessihan on ollut alkujaan emämaan kannalta laiton.

Lääkkeeksi EU:n itsensä kehittämään kaaokseen Pittella tarjoaa euvostodogmin mukaan ”lisää Eurooppaa ja poliittista Eurooppaa”. Saman hokeman olemme kuulleet tietyiltä muiltakin politrukeilta, jotka ovat sisäistäneet liittovaltion ohjekirjan. Paradoksaalista on kehdata tyrkyttää tapaansa ”suojella” kansalaisia itse ensin oltua mukana riistämässä heiltä turvallisuutta ja syntyperäistä kansalaisuutta luonnollisissa yhteisöissä jonkin utopistisen ja keinotekoisen kokonaisuuden vuoksi. Avoimilla rajoilla on huolehdittu epäjärjestyksen ja inhimillisten tragedioiden syntymisestä tavalla, jonka tulisi johtaa rikostuomioistuimeen sen sijaan että pääsisi kaavailemaan uutta maailmanjärjestystä.

Hyökätessään Trumpia vastaan Pittella on todennut tämän haittaavan terrorismin vastaista yhteistyötä ja väittää "eräiden hallitusten yksipuolisia toimia hyödyttömiksi. Samalla hän käyttää hyväkseen tosiasiaa, että suuri osa terroristeista on ollut toisen polven maahanmuuttajia; notkeasti hän sivuuttaa tämän osoittavan maahanmuuttopolitiikan löysyyden ja integroitumisen olemattomuuden. Lukijalle saattaa selkeästi nousta kysymys nykyisten tulijoiden lasten tulevasta suuntautumisesta. Ihmisten mukana astuvat sisään myös aatteet ja ideologiat. Sinänsä mielenkiintoista on se, että juuri Brysselin alta yksipuolisesti vääntäytyneiden maiden toiminta on saanut aikaan joitain muutoksia ja ainakin hiukan jarruttaneet tulevan kesän kaaosta.

Toivoa sopii, että itsenäisyyttä ja oikeata Eurooppaa arvostavat eurooppalaiset havahtuvat viimein vastustamaan liittovaltiota ennen kuin on myöhäistä. Brexit kasvaa symbolina ja vastarinnan ilmentymänä päivä päivältä. Euvostopolitrukkien viimeaikaiset lausunnot ovat ilmaisseet varsin selvästi, miten keinoja kaihtamatta he ovat valmiita ajamaan aatettaan ylitse eurooppalaisen kulttuuriperinnön. Voimme ainakin kiittää Pitellaa ja kotoista Stubbiamme siitä, että he ovat tuoneet prioriteettinsa selkeästi esille.


Ohessa Stubbin hyytävä liittovaltiopuhe vuodelta 2008. Todella ylimielinen suhtautuminen euron ulkopuolisiin maihin pistää selkeästi esille, samoin viha kansallisvaltioita ja Euroopan kansallista perintöä kohtaan. Pyrky on hirmuinen luomaan uutta imperiumia. Tällaisen henkilön suomalaiset sallivat asettua ilman uusia vaaleja pääministerikseen!
Nämä "opastukset" mielessämme voimme ryhtyä  itsenäistymisemme 100-vuotismuistopäivän valmisteluihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti